About

"LihatlAh DenGan Mata HaTi, Anda PasTi akAn MenGerti." InsyaAllah. * Life Is Preci0us! *

Pages

February 13, 2012

website penipu tapi cool

Assalamualaikum.. hai2, post sebelum ni saya ada cerita pasal website yang amazing kan - peteranswer.com.
By the way, sebenarnya saya dah kena tipu dengan adik sendiri!!! kuang asam betul.. ingat kan website tu memang hebat boleh meramal dan tau segala-galanya. Rupa-rupanya website tu memang direka untuk menipu dan prank orang.

So, sorry la ye bagi sesiapa yang telah mencubanya dan tidak berjaya. Sebab ada teknik dia sendiri utk memberikan jawapan.

Untuk tau dengan lebih lanjut tentang tekniknya, sila lah klik link ini...

4 comments:

khadijaah_almasturah said...

BETUL la,bila buat tu menjadi. tapi memang betul,x sngka mcm tu tricknya. saya dh TERTIPU!

Ameer Faris said...

wujud eh blog yg mcm tu..thanks sbb berkongsi! =)

Nur Al-Amin said...

adoi...

Nur Al-Amin said...

ok, da faham... misi prank kawan2 bermula... (tapi sayangnya, duk sorang2 je kat umah skang)