About

"LihatlAh DenGan Mata HaTi, Anda PasTi akAn MenGerti." InsyaAllah. * Life Is Preci0us! *

Pages

July 8, 2011

apa maksudnya ni?

Assalamualaikum..

Masa bukak blog tadi, baru perasan ada icon yang pelik muncul. Before ni takda pulak.. Macam biasa je.. Adakah disebabkan setting network/browser ke apa? Tapi bila saya try bukak blog orang lain, tak semua blog ada icon tu. Ada yang ada, ada yang macam biasa je iaitu icon blogger. Tapi yang bestnya, dia kejap ada kejap takda..haha

Sila lihat gambar di bawah. Fokus pada objek yang dibulat ye..






Gambar objek bila di'zoom' :

ni macam gambar burung hantu 

ni gambar icon blogger yang biasa

ni entah gambar apa. macam gambar pikachu duduk atas bantal.


Blog anda pula bagaimana?







7 comments:

Atiqah Sa'ahiry said...

belum ada lagi perubahan cam ne..[un..huuh..take time kot.

Nur Al-Amin said...

mungkin Dinahnya laptop kene virus... its weird no... awe buat sendiri lambang Favicon untuk IKRAM UiTMPP, dan sepatutnya logo IKRAM, hurm...

NuR DiNaH said...

virus?! oh tidaaakk!!

HM said...

habesla..hehe

Nur Al-Amin said...

Mungkin Dinah ada install apa-apa aplikasi internet kot, cam toolbar dan bagainya, dan ia kurang bagus untuk internet explorer, lebih-lebih lagi Microsoft INTERNET Explorer, ia akan menjadi lebih perlahan dan kadang-kadang hang.

~ILHAM~ said...

beralihlah kepada google chrome..mudah dan cepat=)n byk function =)

Nur Al-Amin said...

satu cara yang baik untuk baik pulih Internet Explorer, adalah mengan meng-unistallkan add-on ia. well, its quit simple... u cant try it yourself