About

"LihatlAh DenGan Mata HaTi, Anda PasTi akAn MenGerti." InsyaAllah. * Life Is Preci0us! *

Pages

September 6, 2011

Selamat HaRI RAYA.. MAAF ZAHIR & BATIN

ASSALAMUALAIKUM W.B.T SEMUA....... (^_^)
(rindunya dekat blog!!)

Apa khabar semua...??? semoga semuanya dalam keadaan sihat sejahtera. Mungkin ada yang kata title post kali ni dah basi. Yela kan, orang dah lama start raya. Tapi saya baru nak wish selamat hari raya. Sebenarnya, baru hari ni la saya berkesempatan nak ber'online'. Sepanjang puasa dan raya ni banyak komitmen di kampung dan rumah sedara. Balik rumah pulak ada komitmen lain. (busy woman la katakan..haha)

Plus, dah lama jugak tak bukak dashboard baca update blog orang lain. Dah berminggu-minggu dah. Apa lah cerita-cerita menarik agaknya ye! 

Okla, sebenarnya nak wish SELAMAT HARI RAYA dan MiNTAK MAAF atas segala salah silap atas perilaku dan tutur kata kepada sesiapa sahaja yang mengenali diri ini. Mungkin ada yang berrlaku secara tidak sengaja dan secara tidak langsung. 

Semoga amalan-amalan baik yang dilakukan pada bulan ramadhan dapat diteruskan. Jom berpuasa 6 sementara bulan syawal belum berakhir lagi!

Jaga diri, kesihatan dan keselamatan. Semoga dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki yang berkat kepada keluarga dan sahabat-sahabat kita semua.

Sekian terima kasih, wassalam..  (^_^)

2 comments:

Nur Al-Amin said...

selamat konsi duit raya

NuR DiNaH said...

hoho.. duit raya dah guna, tinggal sikit~