About

"LihatlAh DenGan Mata HaTi, Anda PasTi akAn MenGerti." InsyaAllah. * Life Is Preci0us! *

Pages

September 9, 2011

Azam Baru..

Bismillahirrahmanirrahim..


Pertama-tamanya aku ingin mengucapkan syukur kepada Allah kerana memberi rezeki dan peluang kepada ku untuk menyambung belajar lagi. Walaupun setelah pelbagai perkara telah dilakukan dan sekian lama menanti jawapan yang sebenar-benarnya, Alhamdulillah, mungkin ini yang terbaik untukku. 


Dan aku berdoa, semoga kawan-kawanku yang lain juga dapat mencapai apa jua yang mereka impikan. Walaupun bukan pada waktu sekarang, tapi Insyallah di kemudian hari. Pape pun, teruskan berusaha dan berdoa.


Bersempena dengan fasa kehidupan yang baru sebagai seorang pelajar baru, di kampus yang baru, suasana yang baru, saya berazam untuk : (jika diizinkan Allah)


1) menabung dan takkan keluarkan duit dari tabung tu. - RM 1 
   setiap sehari, kalau ada rezeki lebih mungkin 
   lebih, kalau kurang maybe kurang. hehe.. 


2) tidak mahu aktif dalam mana2 persatuan.


3) fokus study (study hard and smart) 


 - memandangkan diri ni xda la smart sangat, kena la study hard  
   jugak..haha
 - gunakan masa dengan bijak.


4) menjadi seorang yang lebih baik dari sebelum ni..tett...




THAT'S ALL FOR NOW.. 

4 comments:

MiLoReturn said...

semoga azam2 anda membuahkan hasil yang positif dan baik dari segi permulaan dan hasilnya... amin.

NuR DiNaH said...

amin, insyallah.

hanizaki said...

dapat mana dinah?

MiloReturn said...

wahy, azam baru ngan template baru yang comel... ngeeee