About

"LihatlAh DenGan Mata HaTi, Anda PasTi akAn MenGerti." InsyaAllah. * Life Is Preci0us! *

Pages

May 30, 2011

Passw0rd...

Perlu ke saya bagitau semua password akaun yang ada
kepada seseorang?
akaun blogger, email, bank dan sebagainya
sebab kalau saya dah takda nanti takkan nak terbiar je
blog tak update selama-lamanya
inbox email penuh tak dibaca
duit yang 'berjuta-juta' dalam bank berkepuk, haha

Daripada dibiarkan je, lebih baik cancel kan je akaun
betul tak?
tapi nak bagitau dekat siapa?
someone that can be trusted
bukan benda kecik nak bagitau ni
topsecret password tau
tapi akaun bank tak boleh la bagitau
sebab akan dipindah milik kepada mak saya secara automatiknya..hehe
siapa nak volunteer jadi pemegang password saya?

" TELAH DITETAPKAN 3 PERKARA ATAS DIRI MANUSIA : REZEKI, JODOH DAN AJAL. 3 PERKARA INI TELAH TERTULIS DI LUH MAHFUZ... DAN TULISAN ITU TIDAK BOLEH DIPADAM..."

7 comments:

miloKaw said...

mungkin disimpan kedalam botol kaca, lalu dihanyutkan ke laut, oh cik Dinah, ape yang kamu merepak ni? post yang menganggu jiwa

NuR DiNaH said...

milokaw : hmm idea yg menarik..heh

HoTneslo said...

semua tu pendam/ simpan dlm hati jela, nmpak gayanya.....

miliKaw said...

haha, menarik gak, tapi nak pakai term milO la, dihanyutkan ke lautan jiwa... ngeh ngeh ngeh

MiloKaw said...

sala taip nama lak, miLoKaw key, bukan MiliKaw. xsedat bunyinya... cam susu lembu

NuR DiNaH said...

milokaw : anda nk jd pemegang passw0rd sy kah?hohoho~

MiloKaw said...

wohoho... jadi, kalu bgitu, saya pula bagaimana? mungkin suatu hari nnt saya akan diminum habis oleh seseorang, maka tinggal segelas y kosong...