About

"LihatlAh DenGan Mata HaTi, Anda PasTi akAn MenGerti." InsyaAllah. * Life Is Preci0us! *

Pages

March 26, 2011

Adik-adikku, Insyaallah boleh!

Assalamualaikum semua.. Tajuk post ni sebenarnya diambil sempena nama program realiti dekat TV 1. Walaupun program ni khususnya untuk golongan kanak2 tetapi tetap menjadi tontonan awam secara umumnya. Mesti ramai yang tak tau pasal rancangan ni sebab dekat media massa pun takda la sangat nak expose rancangan2 yang baik macam ni.tett!


Seriously, adik-adik ni memang hebat. Multi-talented dan sangat berani! dan comel..hehe. Kalau sape yang tengok pertandingan akhir ni depan tv, memang jamin la mata tak kelip, mulut terlopong, hati tak berganjak.. chewaah..


Tapi pape pun, tahniah diucapkan sebab mampu membuat orang tertawa, menangis, berfikir dan bermuhasabah dengan seni berkata-kata mereka yang mantop! Semoga bila besar nanti menjadi pemimpin2 Islam yang berjaya untuk Malaysia dan dunia.. Amiin.


Okla, malas nak citer panjang. tengoklah sendiri video2 di bawah.(mungkin feel dia lain sikit kot kalau compared dengan tengok dkt tv) Tapi ada yang bukan full video coz tak jumpa..huhu.adik ni boleh jadi master trainer. Kalah trainer ESQ kot.

adik ni pulak kalau jadi doktor, boleh jadi penyanyi nasyid part time..hehe sempat ke doktor ada part time job pulak?hmm ni pulak..boleh jadi apa? Perdana Menteri pulak kot.huhu

0 comments: