About

"LihatlAh DenGan Mata HaTi, Anda PasTi akAn MenGerti." InsyaAllah. * Life Is Preci0us! *

Pages

October 14, 2010

"uitm di hatiKu"

sape yang tengok tajuk post ni  mesti cakap saya ni poyo ke,skema ke, nerd ke or whatever la. tapi bukan nak citer pasal uitm pun.

petang tadi masa on the way balik rumah, dok tengak syok layan lagu dekat radio, tiba-tiba ada lagu uitm. lagu yang mane satu? ala,lagu yang tajuk dia "uitm di hatiku" tu.. sangat pelik and teruja ckit coz kenapa la pulak stesen radio ni nak pasang lagu uitm kan. lagu Negaraku pun susah nak dengar dekat radio ni pulak lagu uitm.

nak kata uitm ada stesen radio sendiri, rasanya macam takda pun. so,ape lagi. layan jela lagu tu sampai habis. biasala,dah lama tak dengar and nyanyi lagu uitm. lepas habis lagu tu, radio terus senyap sepi. xda lagu pape langsung sampai lah dekat rumah.

oh, misteri sungguh stesen radio tu. frekuensi dia kalau dekat selangor ni 93.60. ada maksud pape ke tiba2 pulak terdengar lagu uitm ni? maybe tandanya-penang i'm coming..lalala~

4 comments:

~ILHAM~ said...

lucula..dina ni..:) gudluck eh nak masuk dah uitm balik..

Aku said...

kakak uitm ad rdio sendri ar..mcm at kt uitm shahalam ad...best gak ar dgr rdio ufm...huh

NuR DiNaH said...

yeke ada? x pernah tau pun..hmm maybe

Aku said...

ad ar yunk..hikk..=p